Om os

Om klubben


FC Whop en Dei er en fodboldklub med tilhørssted på Stenløse stadion.


Klubben er startet for bare halvandet år siden, af en flok unge drenge som egentlig blot ønskede at spille fodbold sammen, som vi havde gjort i mange år. Da vores daværende klub ønskede et andet setup i seniorafdelingen som ikke var forenligt med vores ønsker, valgte vi at starte vores egen klub.


Siden da er klubben vokset med eksplosiv fart og består i dag af over 85 medlemmer i alderen 16 til 24 år. Klubben stiller i denne sæson op i DBU's turneringer med hele tre hold hold - to seniorhold, begge i serie 4 og et nyopstartet U19-hold. Det er spillerne selv som sidder i bestyrelsen og diverse arbejdsudvalg.

 

klubbens profil

klubben bærer naturligvis præg af en gennemsnitsalder på de 20 år så der er fart på (også i 3. halvleg), men ellers adskiller klubben sig på en masse punkter - måden hvorpå der trænes og udtages spillere til kampe, men i høj grad også på spillersynet.... ALLE spillere har samme muligheder - ingen elite som får udstyr eller muligheder pga deres spillemæssige niveau.

Alle tre hold behandles og håndteres ens og ingen spillere er vigtigere eller mere end andre. Og fælles LAVT kontingent til alle.

 

Navnet

Er noget vi gik og sagde når vi var i byen, og det vigtigste var vel bare ikke at hedde noget kedeligt med bynavn og lignende... Udtales: Wuup en day (måske :-))

Bestyrelsen


Formand

Mathias Mortensen - formand@whopendei.dk


Kasserer

Oliver Solok - kasserer@whopendei.dk


Sportschef

Jonas Suhr Petersen - jonassp@whopendei.dk


Øvrige medlemmer

Mads Carlsson - madsc@whopendei.dk

Jonas Kirchmann - jonask@whopendei.dk

OM FC WHOP EN DEI


Vi holder til på Stenløse stadion, Degnebakken 10, 3660 Stenløse.


CVR:   39188856

Mobilepay:   22850