Om os

Om klubben


FC Whop en Dei er en fodboldklub med tilhørssted i København.


Klubben er startet i 2018 i Stenløse, af en flok unge drenge som egentlig blot ønskede at spille fodbold sammen, som vi havde gjort i mange år. Da vores daværende klub ønskede et andet setup i seniorafdelingen som ikke var forenligt med vores ønsker, valgte vi at starte vores egen klub.


Siden da er klubben vokset med eksplosiv fart og består i dag af over 60 medlemmer i alderen 19 til 24 år. 


December 2022 flyttede vi klubben til København, da alle spillere efterhånden studerer og bor i København. Vores to seniorhold starter således forfra i serie 5, da placeringer ikke kan overflyttes fra DBU sjælland til DBU København.


Det er spillerne selv som sidder i bestyrelsen og diverse arbejdsudvalg.

 

klubbens profil

klubben bærer naturligvis præg af en gennemsnitsalder på de 23 år så der er fart på (også i 3. halvleg), men ellers adskiller klubben sig på en masse punkter - måden hvorpå der trænes og udtages spillere til kampe, men i høj grad også på spillersynet.... ALLE spillere har samme muligheder - ingen elite som får udstyr eller muligheder pga deres spillemæssige niveau.

Alle hold behandles og håndteres ens og ingen spillere er vigtigere eller mere end andre. Og fælles LAVT kontingent til alle.

 

Navnet

Er noget vi gik og sagde når vi var i byen, og det vigtigste var vel bare ikke at hedde noget kedeligt med bynavn og lignende... Udtales: Wuup en day (måske :-))

Bestyrelsen

bestyrelsen@whopendei.dk


Formand

Mathias Mortensen - formand@whopendei.dk


Øvrige medlemmer

Mads Carlsson - madsc@whopendei.dk

Alexander Schmidt - AlexanderS@whopendei.dk

Asbjørn Frost Pedersen - Asbjørn@whopendei.dk

Emil Walbum - EmilW@whopendei.dk


Administration

Ole Holm Christiansen - ole@whopendei.dk